Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

4 redenen om vakantie in uw eigen tuin te spenderen

Eindelijk de tuin in, de woning herinrichten om thuiswerk te organiseren, een extra investering in plaats van een buitenlandse reis… of dan toch maar de stap zetten naar een nieuwe en misschien wat grotere woning? Ga op reis in uw eigen tuin! Wij geven u 4 reden waarom u beter investeert in een poolhouse, tuinkamer of tuinkantoor

Je bent vrijer

U hoeft zich niet te houden aan een vooropgestelde planning. U bent thuis in de vertrouwde omgeving. Doen wat uw wil en met wie. U verspilt ook geen tijd aan het lange reizen. 
 

Extra ruimte

Nood aan een extra ruimte om uw spullen in op te bergen. Of wordt uw living net iets te klein wanneer u uw vrienden uitnodigt? Zou u graag van thuis uit werken maar u beschikt niet over een bureau in huis? Wij bieden u een oplossing en een extra ruimte op maat aan. Uw droomproject wordt in 3D getekend zodat u een perfect beeld krijgt over uw droomproject.
 

Qualitytime met het gezin

Tijd voor uw familie in uw eigen mooie tuin. In alle comfort en luxe. Het gezin en de kinderen zijn uw meest waardevolle geschenk. Grijp daarom iedere kans om tijd met hen door te brengen. Creëer prachtige momenten en die jullie samen kunnen delen.
 

Geen reisstress

Met de tuinconstructie van uw dromen heeft geen onnodige reisstress. Door uw droomproject kan u zonder zorgen genieten van uw omgeving.
 

Wij helpen u graag

Vraag gerust uw gratis offerte aan. Ons team van adviseurs neemt snel contact met u op. Stuur gerust een mailtje naar info@ostyn.be indien u vragen of opmerkingen heeft. Bellen kan natuurlijk ook naar 00 32 56 84 38 48. Zo maken we samen het project van uw dromen.

We kijken alvast uit naar onze eerste ontmoeting! #Staycation #Expandyourfreedom #Ostyn 


Deel dit artikel