Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Showroom ganse zomer open

Onze showroom blijft open in juli & augustus

Wilt u deze zomer meer informatie inwinnen of een gratis offerte ontvangen voor een nieuw buitenproject of een woonuitbreiding zoals een tuinhuiscarportpoolhousepergolaveranda of garage? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom is de ganse zomer open

Kom dus in juli en augustus vrijblijvend langs om uw droomproject met ons te bespreken. Wilt u zeker zijn dat er u iemand onmiddellijk kan helpen, dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door het online formulier in te vullen dat u terugvindt via deze link. Onze projectadviseurs zullen u dan zo snel mogelijk contacteren om uw afspraak vast te leggen. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Showroom elke dag open

Onze belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen, blijft gedurende de maanden juli en augustus elke dag open. Meer informatie over onze showroom vindt u hier!

U bent van maandag tot vrijdag welkom vanaf 9u30 tot 12u en van 13u30 tot en met 18u30. Op zaterdag is onze showroom doorlopend open van 9u30 tot 18u30 en zelfs op zondag zijn wij open van 14u tot 18u30

Enkel op vrijdag 21 juli (Belgische feestdag) zal onze showroom uitzonderlijk pas in de namiddag open zijn van 14u tot en met 18u30 en op dinsdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) zal onze showroom uitzonderlijk de ganse dag gesloten zijn. 

Zomerverlof kantoren en productie

Onze burelen, technische bureaus en ons productieatelier zullen in de zomerperiode gesloten en niet telefonisch bereikbaar zijn vanaf vrijdag 21 juli tot en met dinsdag 15 augustus. Vanaf woensdag 16 augustus is iedereen terug op post en zullen wij terug alles in het werk stellen om de realisatie van uw project tot in de puntjes uit te werken! 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel