Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Renson Days op 24, 25 en 26 maart

Heeft u onze opendeurdagen op 18 en 19 maart gemist en bent u nog steeds op zoek naar een strakke en stijlvolle terrasoverkapping om te genieten van het buitenleven terwijl u beschut zit tegen de wind, de zon of de regen? Kom dan zeker eens langs op 24, 25 of 26 maart in onze showroom te Dottenijs want wij nemen deel aan de Renson Days waarbij deze prachtige terrasoverkappingen met beweegbare lamellen van dit topmerk in de spotlights staan. 

Als erkend Renson Ambassadeur kan u bij ons niet alleen terecht voor alle informatie over het innovatieve outdoor gamma van Renson maar kan u ook genieten van alle lopende Renson promoties. Daarenboven zijn onze plaatsingsteams ook opgeleid en gecertifieerd om deze terrasoverkappingen bij u te plaatsen. Voor het Renson outdoor gamma bent u bij Ostyn dus zéker aan het juiste adres!

Ontvang tot 2.500 € korting

Tijdens de Renson Days kan u genieten van de uitzonderlijke lopende promoties op het Renson outdoor gamma. Zo kan u nu tijdelijk tot 2.500 € korting krijgen bij aankoop van een terrasoverkapping met lamellendak van Renson. Meer informatie over deze promotie vindt u hier

Maak een afspraak voor een gratis offerte

Wilt u graag meer informatie inwinnen over de terrasoverkappingen van Renson met beweegbare lamellen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs en wij maken voor u een gratis offerte op met een 3D-ontwerp zodat u uw project kan visualiseren. Een afspraak maken kan via ons online formulier dat u terugvindt via deze link

Ontwerp zelf uw terrasoverkapping!

Wilt u graag zo'n terrasoverkapping met beweegbare lamellen om te genieten van het buitenleven? Als erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn terecht voor advies, verkoop en plaatsing van het outdoor gamma van Renson. Wilt u zelf uw terrasoverkapping ontwerpen? Maak dan gebruik van hun handige online tool. 


Deel dit artikel

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!