Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Waarom kiezen voor Ostyn?

Sinds 1992 produceert, levert en plaatst Ostyn, de nieuwe overkoepelene naam van Veranclassic en Poolhouse Plaza, kwalitatief hoogstaande tuinconstructies, woonuitbreidingen en poolhouses. Daardoor groeide Ostyn uit tot dé vaste waarde voor bijgebouwen en woonextensies in België en Noord-Frankrijk. Vraag maar aan onze duizenden tevreden klanten.

Maar wat maakt Ostyn nu zo uniek? Tijd om onze sterktes even op een rijtje te zetten! 

Belgisch familiebedrijf

Ostyn - toen nog Veranclassic - werd in 1992 opgericht door Yvan Ostyn die op heden nog steeds actief is in het bedrijf als commercieel raadgever. Sinds 2015 heeft zijn oudste zoon Thomas Ostyn de fakkel overgenomen als gedegeleerd bestuurder van de firma Ostyn en ondertussen is ook Yvan’s jongste zoon Laurens Ostyn actief binnen het verkoopsteam. De familie Ostyn is dus al sinds het prille begin de stuwende kracht geweest achter de groei en bloei van onze onderneming en de toekomst van dit Belgisch familiebedrijf lijkt ondertussen ook verzekerd. 

Ervaring sinds 1992

Ostyn heeft al 30 jaar ervaring in de verkoop, de productie, de levering en de plaatsing van woonuitbreidingen en buitenconstructies. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in onze sector en worden onze realisaties geprezen en beleefd door ontelbare tevreden klanten over gans België en in Noord-Frankrijk. Ostyn is een bedrijf dat leeft en dat iedere dag wint aan ervaring en deze ervaring delen wij maar al te graag met u.

Grootste showroom in onze sector

Wij hebben de eer u te mogen verwelkomen en te bedienen in de grootste overdekte showroom van België en Noord-Frankrijk in ons marktsegment. In deze sfeervolle belevingsruimte van meer dan 3.000 m² kan u in alle vrijheid en rust genieten van ons uitgebreide gamma aan tuinconstructies, woonuitbreidingen en poolhouses. Onze vriendelijke en ervaren verkopers staan 7 dagen op 7 klaar om u met raad en daad te bedienen en u te begeleiden in de keuze van de veranda of de tuinconstructie van uw dromen. 

Puur maatwerk

Omdat wij weten dat iedereen specifieke en unieke wensen heeft met betrekking tot zijn of haar buitenconstructie of woonuitbreiding, wordt elke project volledig op maat ontworpengeproduceerd en geassembleerd door onze vakmensen. Door onze jarenlange ervaring creëren en realiseren wij elk project - indien gewenst van A tot Z - volledig op uw maat en volgens uw wensen. Wenst u ook een offerte op maat of een 3D ontwerp van uw droomproject? 

Materialen van topkwaliteit

Ostyn selecteert en inspecteert zorgvuldig alle materialen en onderdelen van uw uitbouw, poolhouse of tuinconstructie. Want wij dragen kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bovendien is ons motto: elke schakel van een keten is even belangrijk, hoe klein die ook is. Ostyn kiest dus resoluut voor topmaterialen. Zoals hout van impregnatieklasse 4 – goed voor 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en insecten – en eersteklas aluminium – inclusief 10 jaar waarborg. Wij werken ook met Trespa en tropisch hardhout.

Vakmanschap van de bovenste plank

De basis van ons succes en de bouwstenen van ons bedrijf? Vaklui met een hart van goud, gouden handen en een passie voor hun job. In elke stap van uw project staan er gespecialiseerde, ervaren en gemotiveerde mensen klaar die alles in het werk stellen om u de beste service aan te bieden en uw tuinhuis, carport, poolhouse, pergola of woonuitbreiding te realiseren: van het knappe ontwerp, over de vakkundige productie, tot de piekfijne plaatsing. Vertrouw dus op onze expertise en vakmanschap

Productie in eigen atelier

Of u nu kiest voor een ontwerp volledig op maat of een constructie met enkele standaard eigenschappen, wij zetten uw woonuitbreiding of tuinconstructie deskundig op papier. En timmeren aan uw tuindroom in ons eigen atelier. Bovendien voeren wij elke stap van uw productieproces uit volgens de regels van de kunst, dankzij ultramoderne tekentechnologieën en een hoogtechnologisch machinepark. Uw garantie op een uitstekend resultaat!

Wij leveren en plaatsen alles zelf

Dankzij ons uitgebreid wagenpark van transportvoertuigen krijgt u uw Ostyn-constructie niet alleen op maat, maar ook op tijd. Geen kilo is te zwaar en geen weer te guur. Wij leveren en plaatsen volgens afspraak, én met een glimlach. Bekijk gerust eens de getuigenissen van onze klanten. 

Volg uw project op ons klantenportaal

Bij Ostyn staat de klant centraal. Daarom hebben wij op basis van onze jarenlange ervaring in eigen beheer een online klantenportaal ontwikkeld waarop onze klanten ten allen tijde de status van hun project en alle belangrijke documenten kunnen terugvinden

Gratis offerte met 3D-ontwerp

Onze ervaren projectadviseurs staan garant voor professioneel advies en duidelijke informatie over uw project. Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom luisteren zijn naar uw wensen en maken zij voor u een gratis offerte op maat met een 3D-ontwerp zodat u uw project ook kan visualiseren.  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!