Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Onze werkwijze

Bij Ostyn realiseren wij uw project van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing. Maar hoe gaat dit nu juist in zijn werk? Welke stappen worden er zoal doorlopen in dit projectverloop? Wij zetten het eventjes voor u op een rijtje. 

Hoe verloopt een project bij Ostyn?

Projectbespreking

Tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom te Dottenijs, wordt uw project besproken. Wij overlopen met u alle mogelijkheden, proberen een antwoord te formuleren op al uw vragen en zoeken samen met u naar de beste oplossing. 

Gratis offerte met 3D-ontwerp

Op basis van de projectbespreking, maken wij voor een gratis offerte op voor uw project. Om u ook een beeld te geven van uw project, creëren wij ook een 3D-ontwerp van uw project vanuit verschillende invalshoeken. 

Technische studie en opmaak plannen

Na goedkeuring van de offerte, wordt uw dossier opgestart en onderzocht door onze technische diensten. Zij zullen de technische plannen opmaken en u ter goedkeuring voorleggen. Na goedkeuring van deze plannen, kunnen de gewenste materialen besteld die nodig zijn voor de productie van uw project. 

Productie van uw project

Eens de technische plannen goedgekeurd zijn en de bestelde materialen binnengekomen zijn, wordt uw project volledig op maat geproduceerd door onze vaklui in ons productieatelier te Dottenijs. 

Levering door eigen leveringsdienst

Van zodra alle onderdelen van uw project geproduceerd, afgewerkt en gekeurd werden, wordt het volledige pakket door onze magazijniers opgeladen in onze vrachtwagens en op de gewenste werflocatie geleverd. U kan op voorhand zelf beslissen of u uw project zelf monteert of u de plaatsing laat gebeuren door één van onze professionele plaatsingsploegen. 

plaatsing door eigen plaatsingsploegen

Als u gekozen heeft om de plaatsing door onze diensten te laten uitvoeren, wordt er op voorhand met onze planningsdienst eerst een datum vastgelegd waarop onze professionele installatieteams zullen langskomen om uw project op te bouwen. 

Genieten van uw project

Van zodra de plaatsing gebeurd is, kan u beginnen aan de afwerking van de binnenkant en de omgeving. Doet u dit liefst zelf of laat u dit uitvoeren door een extern bedrijf? Dat laten we volledig aan u over! Daarna hoeft u enkel nog met volle teugen te genieten van uw project en kunnen wij u enkel nogmaals van harte bedanken voor het vertrouwen dat u gesteld heeft in onze onderneming. 

Nazorg van uw project

Heeft u een vraag over of een probleem met uw project? Dan kan u altijd rekenen op onze dienst na verkoop. Stuur eerst een mailtje met enkele foto's of een video van het probleem naar sav@ostyn.be zodat wij een dossier kunnen aanmaken en bestuderen. Onze dienst na verkoop zal u zo snel mogelijk van antwoord voorzien en een eventuele interventie inplannen

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!