Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Een moderne woonuitbreiding of strakke uitbouw op maat

Specialist in moderne veranda's

Bent u op zoek naar een partner voor de creatie en realisatie van een moderne veranda of strakke woonuitbreiding? Ostyn is al sinds 1992 gespecialiseerd in de verkoop, productie en plaatsing van woonextensies en buitenconstructies op maat. U bent bij ons dus zéker aan het juiste adres! Onze projectadviseurs, technische mensen en plaatsers hebben al jaren ervaring bij de realisatie van verandaprojecten van A tot Z. Kom 7 dagen op 7 inspiratie opdoen in onze showroom te Dottenijs of maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte. 

Uw moderne veranda op maat

Bij Ostyn creëren en realiseren we uw moderne veranda of woonuitbreiding van A tot Z. Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom te Dottenijs, luisteren wij eerst naar uw wensen en bekijken we samen met u de mogelijkheden. Op basis van ons gesprek zullen wij voor u een gratis offerte maken alsook een 3D-ontwerp van uw project. Na goedkeuring van deze prijsofferte, gaat ons technisch bureau aan de slag en maken zij de technische plannen op. Eens alles op punt staat, wordt uw project doorgegeven aan ons productieatelier te Dottenijs waar uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding geproduceerd en geassembleerd wordt. Nadat alle voorbereidende werken door u of door onze ondernaannemers uitgevoerd zijn, komen onze professionele en ervaren plaatsingsteams ter plaatse om uw project te plaatsen. Ostyn beheert en creëert uw verandaproject van A tot Z! 

Moderne uitbouw in hout, aluminium of Trespa

Bij Ostyn kunnen we overweg met alle mogelijke materialen. Bent u een liefhebber van hout? Dan maken wij voor uw moderne woonuitbreiding in het gewenste hout. Wij gebruiken hiervoor tropische hardhoutsoorten omdat deze van nature duurzaam zijn en een natuurlijke uitstraling geven aan uw woonuitbreiding. Houdt u liever van een strakkere look? Opteer dan voor aluminium of Trespa. Aluminium is een uiterst dankbaar materiaal omdat het heel onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Door het uitgebreide kleurenpalet, kan u uw uitbouw personaliseren en laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Maar ook Trespa is een perfecte optie als u op zoek bent naar een design bekleding die stevig, kleurvast en bestand is tegen alle mogelijke weeromstandigheden. Ook hier heeft u een brede waaier aan kleuren waaruit u kan kiezen zodat uw uitbouw volledig kan gepersonaliseerd worden volgens uw wensen. Wilt u alle opties eens overlopen? Dan maken wij graag tijd voor u vrij tijdens een vrijblijvende afspraak. 

3D ontwerp van uw moderne uitbouw

Zou u graag uw moderne veranda of strakke woonuitbreiding eerst kunnen visualiseren? Dan helpt Ostyn u maar al te graag verder! Wij beschikken immers over speciale software waarmee wij uw project tot leven kunnen weken en in 3D kunnen presenteren. Samen met uw gratis offerte, bezorgen wij u 3D-ontwerpen van uw project vanuit diverse hoeken. Zo kunnen we samen uw project bekijken en de gewenste aanpassingen aanbrengen. 

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!