Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Aangebouwde garage aan huis

Wilt u uw wagen of uw fietsen beter beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden of extra bergruimte bijcreëren? Dan is een aangebouwde garage de perfecte oplossing. Ostyn creërt en realiseert al sinds 1992 uw garage op maat. U kiest de gewenste stijl, u bepaalt het materiaal, wij ontwerpen en produceren uw garage en komen deze vakkundig tegen uw woning plaatsen. 

Wij maken uw aangebouwde garage op maat

Bij Ostyn realiseren wij uw aangebouwde garage van A tot Z. Onze projectadviseur zullen bij een eerste verkennend en vrijblijvend gesprek een 3D-ontwerp maken van uw project en een bijpassende gratis offerte. Na de goedkeuring van dit project, wordt uw garage volledig op maat gemaakt door onze vaklui in ons productieatelier te Dottenijs. Aansluitend zal uw project vakkundig geplaatst worden door één van onze installatieteams. Wij plaatsen jaarlijks honderden projecten in gans België en Noord-Frankrijk en zullen er ook voor zorgen dat uw garageproject een pareltje is! 

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw garageproject? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw garageproject

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!