Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Strakke Cube garage met aluminium dakprofiel

Bent u op zoek naar een moderne garage en houdt u van een strakke look? Dan is zo'n moderne Cube garage de oplossing die u zoekt. Deze strakke garages kenmerken zich door hun minimalistische look en worden geaccentueerd door hun fijne aluminium dakrand. Deze moderne garages worden meestal bekleed met tropisch hardhout zoals Iroko, Padoek of Afrormosia. Ook Trespa panelen zijn de perfecte bekleding voor deze Cube garages. Bij Ostyn bent u aan het juiste adres voor uw moderne garage op maat.  

Uw moderne strakke garage op maat

Bent u op zoek naar een strakke garage die perfect past bij uw moderne woning? Laat ons dan samen uw garage op maat creëren! Ostyn helpt u van A tot Z bij de realisatie van uw moderne garage in hout of Trespa. Tijdens een vrijblijvende afspraak maken wij voor u een gratis offerte en 3D-ontwerp op van uw garage. Van zodra u groen licht geeft, wordt uw project ingepland en in onze ateliers te Dottenijs geproduceerd. Daarna zullen onze ervaren plaatsers uw garage komen monteren. Een moderne Cube garage in grenenhout, tropisch hardhout of Trespa? Een garage aan uw huis of liever losstaand? Enkele of dubbele garage? U vraagt, wij realiseren uw project! 

Specialist in design garages

Ostyn heeft jaren ervaring de creatie en realisatie van unieke buitenprojecten en woonuitbreidingen op maat. Wij volgen de innovaties en de markttrends op de voet. Zo zijn we jaren geleden ook begonnen met de productie van design poolhouses. Deze vakkennis en materiaalsoorten passen we ook toe bij onze design garages. Wij werken enkel met vakmensen en met kwalitatief hoogstaand materiaal om uw strakke garage te produceren. Wij willen dan ook maar al te graag onze vakkennis, ervaring en kwaliteit delen met u. 

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw garageproject? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw garageproject