Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

losstaande garage op maat

Zou u graag een garage plaatsen om uw wagen veilig weg te plaatsen of om extra bergruimte te creëren? Heeft u geen mogelijkheid om uw garage aan uw huis te bouwen? Kies dan voor een losstaande garage. Ostyn helpt u bij de creatie en realisatie van uw garage volledig op uw maat. Met grenenhout of tropisch hardhout? Met kantelpoort of sectionale poort? Modern, klassiek of strak? Enkel of dubbel? Voor elk type van garage zit u goed bij ons. 

Wij creëren uw aparte garage

De beste bescherming voor uw voertuig is een gesloten houten garage. U beveiligt immers uw wagen én uw persoolijke spullen tegen alle mogelijke weersomstandigheden maar ook tegen diefstal. Heeft u geen mogelijkheid om een garage aan uw woning aan te bouwen? Geen enkel probleem! Dan creëren we samen gewoon uw losstaande garage op maat. Tijdens een vrijblijvende afspraak zal onze projectadviseur samen met u alle mogelijkheden overlopen zowel op vlak van materiaalkeuze, afmetingen en type.

Gaat u voor ons oerdegelijke Rode Noorse Den grenenhout waarop wij dankzij de impregnatie 20 jaar garantie op geven tegen rot, schimmel en insecten? Of kiest u voor tropisch hardhout zoals Iroko, Afrormosia of Padoek? Wilt u een garage voor één wagen of liever een dubbele garage? Wenst u een moderne garage, een klassieke stijl of een strakke garagebox? Wij maken een gratis offerte en een 3D-ontwerp zodat u onmiddellijk een beeld geeft van uw project en het prijskaartje. Na goedkeuring zal uw garage geproduceerd worden in ons eigen productieatelier te Dottenijs en op de gewenste plaats gemonteerd worden door onze professionele plaatsers. Voor uw garageproject zit u bij Ostyn aan het juiste adres! 

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw garageproject? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw garageproject