Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

"Aangenaam verrast en tevreden van het resultaat"

Wat zijn wij aangenaam verrast en tevreden van het resultaat en over de volledig aanpak van jullie team. We zullen het niet nalaten om onze vrienden, familie en collega's hierover aan te spreken.

Familie Verhulst

Beste, 

Met dit mailtje willen we jullie graag onze mening sturen ivm de samenwerking met Ostyn en het mooie resultaat van onze nieuwe poolhouse met houten terras.
Enige tijd geleden besloten we om onze bestaande poolhouse om te vormen tot een groter complex. Na een mooie onderhandelingsronde met de adviseur kwamen we tot een overeenkomst. 

Voor de definitieve uitvoering kwam de projectleider alles opnemen en opmeten, zodoende plannen aan realiteit te kunnen koppelen.

Uiteindelijk werden we uitgenodigd in jullie showroom te Dottenijs om de levering en plaatsing te bespreken. Ter plaatse werd ons door directeur en de adviseur gemeld dat het echter onmogelijk was om het huidig idee uit te voeren wegens problemen met de waterdichtheid.
Jammerlijk vonden we dit, ons plan viel letterlijk in het water... . De directeur en adviseur kwamen beiden met een voorstel om het huidige poolhouse/constructie weg te nemen en een volledig nieuwe poolhouse te plaatsen.
Uiteindelijk sloten we een nieuwe overeenkomst die binnen ons budget viel en toch voldeed aan het plan dat we voor ogen hadden.
De uitvoering kon starten. 

Er werd correct gecommuniceerd, afgesproken en uitgevoerd. De afspraken werden volgens plan nagekomen en binnen een mum van tijd stond onze nieuwe poolhouse er en was ons houten terras aangelegd.
Wat waren wij aangenaam verrast en tevreden van het resultaat! 

Nu nadien zijn we heel tevreden over de volledig aanpak van het team. We zullen het niet nalaten om onze vrienden, familie en collega's hierover aan te spreken.

Met vriendelijke groeten

Familie Verhust