Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Poolhouse met crepi

Wilt u liever een egalere afwerking van uw poolhouse? Dan kan u kiezen voor een bijgebouw met crepi gevelbekleding. Crepi biedt een goede bescherming tegen vocht, zorgt voor extra isolering, past bij alle types van bijgebouwen en is eveneens beschikbaar in een breed kleurenpalet. Zou u graag meer informatie hebben over zo'n bijgebouw in crepi? Steek dan zeker eens uw licht op bij Ostyn want wij maken uw poolhouse volledig op uw maat met de gewenste gevelbekleding. 

Uw bijgebouw in crepi op uw maat

Houdt u van een poolhouse of bijgebouw met een strakke, moderne, egale en afgewerkte uitstraling? Dan behoort een bijgebouw in crepi zeker tot de mogelijkheden. Dit type gevelbekleding biedt tal van voordelen op vlak van vochtbescherming, energiebesparing en keuzevrijheid. Ostyn heeft daarenboven al jaren ervaring met de creatie en realisatie van bijgebouwen in crepi. Wij zetten uw bijgebouw volledig klaar en werken al jaren met diverse externe partners samen die deze crepi bekleding perfect kunnen aanbrengen. 

Combineer crepi met andere materialen

Bent u fan van zo'n prachtige poolhouse in crepi? Fantastisch, dan helpen wij u graag verder bij de verdere creatie en realisatie van uw project. Wilt u uw bijgebouw graag volledig bekleden in crepi? Of zou u graag nog wat accenten in andere materialen voorzien? Dat kan perfect! Crepi kan perfect gecombineerd worden met houten wanden in Rode Noorse Den, Thermowood of hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia of padoek. Wilt u graag aluminium schrijnwerk of een aluminium hoekpaal toevoegen? Geen enkel probleem! Bij Ostyn maken wij uw crepi poolhouse volledig op maat! 

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Crepi realisaties in onze showroom

In Dottenijs, centraal gelegen op het kruispunt tussen Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk, beschikken wij over een prachtige overdekte showroom van 3.000 m² waar u tientallen realisaties kan bewonderen. Ons team staat 7 dagen op 7 klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij de realisatie van uw poolhouse project. In deze showroom stellen wij ook diverse poolhouses in alle materialen waaronder crepi. Komt u ook eens langs?