Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Poolhouse met Trespa bekleding

Zou u uw poolhouse graag een strakke en moderne uitstraling geven? Kies dan voor een exclusief bijgebouw met Trespa bekleding. Deze kunststof panelen bestaan uit samengeperste houtvezels met een harde toplaag en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Deze HPL-panelen (High Pressure Laminate) zijn stevig, kleurvast, weersbestendig en uiterst onderhoudsvriendelijk. U kan deze panelen zichtbaar vijzen of laten verlijmen. Keuze genoeg dus! Maken we samen uw Trespa poolhouse op maat?  

Uw Trespa bijgebouw op maat

Als u op zoek bent naar een exclusieve poolhouse met een moderne uitstraling en een onderhoudsvriendelijke bekleding, dan raden wij u aan te opteren voor een bijgebouw met Trespa. Naast een brede waaier aan kleuren, bieden deze kunststof HPL-platen ook een tal van voordelen aan: onderhoudsvriendelijk, stevig, multifunctioneel, UV-bestendig, kleurvast, weersbestendig, ... U kan deze Trespa bekleding ook combineren met houten accenten om uw bijgebouw nog meer cachet te geven. Maak een afspraak met één van onze projectadviseurs en wij creëren samen uw moderne poolhouse in Trespa.  

Trespa: tal van mogelijkheden

Trespa is een dankbaar materiaal omdat het zoveel mogelijkheden biedt. Qua kleur heeft u keuze uit een uitgebreid kleurpalet. Zwart, wit, grijs en antracietblauw zijn de meest gebruikte varianten maar er zijn nog tal van ander kleuren beschikbaar. Trespa platen kunnen gevezen worden maar ook gelijmd. Dit gelijmde variant is iets duurder maar heeft een iets cleanere look. Trespa is verkrijgbaar in grote panelen die op maat gemaakt worden maar de Pura reeks wint ook meer en meer aan populariteit. De Pura serie van Trespa lijken op planchettes die verticaal of horizontaal kunnen geplaatst worden. De Pura reeks is verkrijgbaar in tal van kleuren en ook met een houtlook zodat het echt op houten planken lijken maar dan met de voordelen van Trespa platen. Bij Ostyn kunnen we u alle Trespa opties aanbieden!  

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Trespa realisaties in onze showroom

Wilt u graag zo'n poolhouse met Trespa panelen van dichtbij bewonderen? Kom dan 7 dagen op 7 inspiratie opdoen in onze overdekte showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen buitenconstructies en woonuitbreidingen kan bewonderen. In onze toonzaal hebben wij ook diverse poolhouses opgebouwd die afgewerkt zijn met Trespa. Kom alle mogelijkheden ontdekken bij ons! Ons team staat klaar om met raad en daad te helpen bij de creatie en realisatie van uw poolhouse in Trespa.