Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Poolhouse met Aquapanel bekleding

Zou u graag uw bijgebouw voorzien van een superstrakke uiterst egale gevelbekleding? Dan kunnen wij u alvast een poolhouse met Aquapanel aanraden. Deze Aquapanel platen van Knauf bestaan uit cementgebonden materiaal en zijn uiterst geschikt voor buitengebruik omdat ze vochtongevoelig zijn. Deze duurzame gevelbekleding dient achteraf nog mooi uitgeplakt en opgeschilderd te worden zodat u een prachtig egaal en naadloos vlak bekomt. Een échte aanrader voor wie van een strakke moderne poolhouse wenst! 

Een bijgebouw met Aquapanel

Heeft u al kennis gemaakt met de Aquapanel platen van Knauf? Deze innovatie bouwplaten vormen de basis voor een naadloze, gepleisterde en geschilderde gevelbekleding. De Aquapanel outdoor platen zijn uiterst licht en bestand tegen wind en water. De ideale gevelbekleding dus voor een modern bijgebouw of een strakke poolhouse. Wilt u ook zo'n exclusieve poolhouse met Aquapanel bekleding? Dan bent u bij Ostyn aan het juiste adres!  

Ontdek Aquapanel in onze showroom

Wilt u graag eens zo'n poolhouse in Aquapanel van dichtbij bewonderen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom te Dottenijs. Met zijn oppervlakte van 3.000 m² is onze toonzaal de grootste overdekte showroom in onze sector in gans België en het Noorden van Frankrijk. Zeker een bezoekje waard dus! Ons enthousiaste team staat elke dag klaar om advies te geven en een gratis offerte op te maken voor uw Aquapanel poolhouse. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!