Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

"Trotse bezitters van een cottage"

Wij zijn sinds kort trotse bezitters van een prachtige cottage, aangekocht bij en geplaatst door de firma Ostyn uit Dottenijs!

Familie Dejonghe

Beste,

Wij zijn sinds kort trotse bezitters van een prachtige cottage, aangekocht bij en geplaatst door de firma Ostyn uit Dottenijs! 

Eén ding staat vast, indien we in de toekomst nog een tuinconstructie of een veranda willen plaatsen, we ons opnieuw laten adviseren door Ostyn, en dit omwille van verschillende redenen:

  1. De uitleg vóór de aankoop was duidelijk en professioneel.
  2. Tussen de aankoop en de plaatsing van de cottage was er een zeer goede communicatie tussen ons en de ontwerper/technisch tekenaar, die ons vragen stelde om de constructie zo goed mogelijk te af te leveren. De zaakvoerder, Mr. Ostyn, is zelf ter plaatse gekomen om de afmetingen nog eens te controleren en gaf advies om de cottage mooier af te werken, waar we ook op zijn ingegaan ... gelukkig!
  3. Enkele dagen voor het plaatsen werd zowel schriftelijk, als telefonisch contact opgenomen met ons, om de correcte datum van levering door te geven en wat er moet voorzien worden om comfortabel te kunnen werken.
  4. Het plaatsingsteam, 2 Franstaligen en 1 Nederlandstalige (wat het communiceren gemakkelijker maakt voor de klant), heeft de cottage geplaatst in 2 volle dagen! De aanpassingen, om de cottage zo goed en mooi mogelijk te plaatsen, werden ter plaatse uitgevoerd door 3 stielmannen die hun vak met kennis en liefde uitvoeren.
  5. Het resultaat is prachtig en dat vinden wij niet alleen, maar ook al onze vrienden en familie die er graag onder vertoeven tijdens onze feestjes.

Met vriendelijke groeten,

Familie Dejonghe


Vraag uw gratis offerte voor uw cottage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw cottage of eiken gebouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!