Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Onze missie, visie en waarden

Ostyn is een familiale onderneming die opgericht werd door mensen met een visie en die elke dag verder groeit dankzij mensen met een missie. Ostyn is een firma met een menselijk karakter, een onderneming met een heldere visie, een duidelijke missie en met een aantal waarden die wij dagelijks hoog in het vaandel dragen. 

Waar staan we voor?

Ostyn staat voor de verkoop, productie, levering, plaatsing en nazorg van een breed gamma aan gepersonaliseerde buitenconstructies en woonuitbreidingen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is onze missie, daar staan we voor. 

waar gaan we voor?

Bij Ostyn willen wij onze klanten van A tot Z helpen bij de creatie en realisatie van hun droomproject op maat aan of rond hun woning waar ze kunnen genieten van hun vrijheid. Daar gaan we voor, dat is onze visie

waar hechten wij waarde aan?

Bij Ostyn hechten we in eerste instantie veel belang aan kwaliteit. We willen dan ook enkel en alleen kwaliteit aanbieden zowel op het vlak van materiaal, plaatsing en de totale eindrealisatie. Ook het begrip "service" dragen wij hoog in het vaandel. We willen immers elke dag opnieuw een piekfijne service aanbieden in elke fase van het project. Ook respect vinden wij belangrijk. We respecteren onze klanten, onze collega’s, ons materiaal, onze natuur en onze omgeving. Vrijheid is ook één van onze stokpaardjes. Gastvrijheid en keuzevrijheid voor onze klanten maar wij willen ook vrijheid creëren, zowel met onze realisaties als met ons interne en externe beleid. Last but not least hechten wij veel belang aan vakmanschap. We bieden immers 100% vakmanschap aan gestoeld op meer dan 30 jaar ervaring.