Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Moderne terrasoverkapping met lamellendak

Wenst u een overdekt terras te creëren waarbij wij u zelf kan bepalen hoeveel zonlicht u juist doorlaat? Dan zal een moderne terrasoverkapping met lamellendak al uw wensen vervullen! Volledig in de schaduw, een beetje zonlicht of veel zonnestralen? Met een simpele knop op de afstandsbediening beweegt u de lamellen en bepaalt u hoeveel zon u binnenlaat op uw overdekt terras. De pergola's zijn beschikbaar met geïntegreerde LED-strips in de lamellen alsook met extra glazen schuifwanden of schuifpanelen die voor extra privacy kunnen zorgen. 

Pergola's met beweegbare lamellen

Deze terrasoverkappingen met beweegbare lamellen zijn echt fantastisch. Met de afstandigsbediening bepaalt u zelf de positie van de lamellen en kiest u dus zelf hoeveel licht u doorlaat. Wilt u volledig in de zon zitten, een beetje zonlicht doorlaten of houdt u van een schaduwrijke plaats? Met een simpele druk op de knop beweegt u de lamellen en kan u verder genieten van het buitenleven onder uw moderne pergola. 

Ostyn als Renson Ambassador

Ostyn is een erkend Renson Ambassador. Dat wil zeggen dat wij een gecertificeerd verkoper en plaatser zijn van het outdoor gamma van Renson, waar de zonwering en de terrasoverkappingen met lamellendaken onder vallen. Dankzij een intensieve opleiding en een consequente bijscholing zijn onze verkopers en onze plaatsers dan ook experts op het vlak van deze Renson producten en kan u uw pergolaproject zorgeloos aan ons toevertrouwen. Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen voor uw Renson lamellendak of zonwering? De projectadviseurs van Ostyn staan 7 dagen op 7 klaar voor u! 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!