Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Klassieke pergola met schuin dak

Zou u graag een extra buitenruimte creëren waarin het ganse jaar van het buitenleven kan genieten en houdt u van een klassieke stijl? Dan maken wij bij Ostyn uw klassieke pergola op maat. Deze klassieke terrasoverkappingen kenmerken zich door hun schuine dak die opgevuld kan worden met glas of volle panelen. Deze klassieke pergola's kunnen opgetrokken worden in hout of aluminium. Kijken we samen welke klassieke overkapping het best past bij uw woning? 

Specialist in klassieke pergola's op maat

Ostyn is al sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en realisatie van unieke buitenconstructies en woonuitbreidingen op maat. Klassieke pergola's behoren al sinds het prille begin tot ons gamma. Ostyn heeft met andere woorden ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in de productie en plaatsing van klassieke terrasoverkappingen. Heeft u vragen over uw klassieke pergola? Dan bent u bij Ostyn dus zéker aan het juiste adres! 

Klassieke pergola in hout of aluminium?

De klassieke pergola's met schuin dak die wij bij Ostyn produceren en plaatsen, zijn zowel verkrijgbaar in hout als in aluminium. De houten pergola's hebben een natuurlijke en rustieke uitstraling. De houtsoorten die hier gebruikt worden zijn tropische hardhoutsoorten die van nature uit uiterst duurzaam zijn. Wilt u een iets strakkere uitstraling? Kies dan voor een aluminium terrasoverkappingen. Een aluminium pergola is verkrijgbaar in tal van kleuren en heel onderhoudsvriendelijk. Bij beide types van pergola's kan u kiezen voor een dakopvulling met glas, volle panelen of doorschijnende sandwichpanelen. Creëren we samen uw klassieke pergola in aluminium of hout? 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Van klassieke pergola naar veranda

Zou u graag op termijn een veranda hebben maar wilt u de investering spreiden over diverse jaren? Begin dan eerst met een pergola en bouw deze op termijn om tot een veranda. Het dakpakket van onze pergola's en onze veranda's zijn perfect complementair. U dient enkel op termijn de zijkanten af te sluiten met schrijnwerk in aluminium of hout. U kan ook een veranda combineren met een pergola. Dan heeft u een mix van een volledig afgesloten ruimte met een overdekt terras. Onze projectadviseurs staan 7 dagen op 7 klaar om u te helpen bij uw veranda- of pergolaproject! 

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw pergolaproject, onze realisaties van dichtbij bekijken en de kwaliteit van onze constructies met uw eigen handen voelen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw klassieke pergola op maat.