Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Overkapping met Trespa

Bent u op zoek naar een design terrasoverkapping met een strakke en tijdloze look? Laat u dan inspireren door onze pergola's met HPL-platen zoals volkern, Trespa of MPB. Deze kunststof panelen zijn heel stevig, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en weersbestendig. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en geven uw overkapping een moderne uitstraling. Wilt u een terrasoverkapping met gelijmde of gevezen Trespa panelen, enkel de dakrand in Trespa of ook het onderdak? Wij maken uw pergola in Trespa op maat!  

Moderne pergola's met Trespa afwerking

De vraag naar moderne pergola's of strakke terrasoverkappingen is de laatste jaren enorm gestegen. Tot enkele jaren terug kozen wij voor moderne pergola's vooral voor een aluminium overkapping maar dan werd Trespa geïntroduceerd, een fantastisch materiaal die tal van mogelijkheden biedt en uw overkapping een uiterst strakke look heeft. Realiseren we samen uw strakke overkapping in Trespa? 

Trespa overkapping: tal van voordelen

Trespa is een heel dankbaar materiaal voor buitengebruik. Deze HPL-platen (High Pressure Laminate) zijn heel stevig, UV-, vocht- & weerbestendig. Ze zijn daarenboven uiterst onderhoudsvriendelijk. Dit zorgt ervoor dat deze platen uiterst geschikt zijn voor de bekleding van buitenconstructies zoals pergola's of terrasoverkappingen. Deze volkernplaten zijn verkrijgbaar in tal van kleuren zodat u uw pergola volledig kan personaliseren naar wens. Bent u op zoek naar een moderne en strakke bekleding voor uw pergola? Dan raden wij u zeker deze HPL-platen (Trespa, volkern of MPB) aan! 

Verfijn uw Trespa pergola

Wilt u nog beter beschut zitten tegen alle mogelijke weersomstandigheden en nog altijd met volle teugen genieten van het buitenleven? Voorzie dan uw Trespa pergola van volle wanden of glazen schuifwanden van Sunflex. Zou u graag 's avonds nog langer in uw overkapping vertoeven? Opteer dan voor ingebouwde spotjes of voorzie een ingebouwde heatstrip of een aparte terrasverwarmer in uw overkapping. Laten we samen een prachtige overkapping creëren waarin u maximaal kan genieten van het buitenleven!  

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!