Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Pergola met crepi bekleding

Zou u uw pergola graag voorzien van een egalere look? Dan kan u opteren voor een terrasoverkapping die bekleed wordt met crepi. Naast de keuzevrijheid in kleuren en de egale afwerking, zorgt crepi ook voor een optimale vochtbescherming van uw overkapping. Bij Ostyn hebben we al jarenlang ervaring met deze bekleding. Wij zetten uw pergola volledig klaar en brengen u in contact met onze partners die deze crepi aanbrengen. Wilt u ook zo'n pergola in crepi? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!   

Crepi biedt tal van voordelen

Als u uw moderne terrasoverkapping wenst te voorzien van een egale bekleding, dan behoort crepi zeker tot de opties. Crepi zorgt voor een egale en strakke afwerking. Deze bekleding biedt daarenboven extra isolatie en bescherming tegen vocht. In crepi heeft u ook keuze uit tal van kleuren waardoor u uw overkapping volledig kan personaliseren naar wens. U kan ook opteren om andere materialen zoals hout, aluminium of Trespa te combineren met deze crepi bekleding. Wij helpen u graag verder bij de creatie en realisatie van uw pergola in crepi. 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!