Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Aluminium overkapping

Zou u graag boven uw terras een moderne en onderhoudsvriendelijke overkapping voorzien? Kies dan voor een pergola in aluminium. Naast een uitgebreid pallet aan RAL-kleuren, kan u deze aluminium overkapping ook nog verder personaliseren met één of meerdere volle wanden of glazen schuifwanden. Wilt u een losstaande overkapping of een aangebouwde pergola? Verkiest u glazen panelen in het dak of eerder een strak plat dakpakket? Ostyn maakt uw aluminium overkapping op maat. 

Specialist in aluminium pergola's

Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de creatie en realisatie van woonuitbreidingen en buitenconstructies op maat. Ook aluminium pergola's behoren sinds jaar en dag tot ons productengamma. Dankzij constante bijscholing en een doorgedreven opleiding zijn onze projectadviseurs, onze technische mensen en onze plaatsers altijd mee met de recentste marktevoluties en experts op het vlak van aluminium pergola's. 

Voordelen van een aluminium pergola

Een aluminium pergola biedt tal van voordelen. In eerste instantie is aluminium uiterst onderhoudsvriendelijk. Eénmaal per jaar reinigen met een zachte doek is ruim voldoende. Een aluminium overkapping is ook heel duurzaam, stevig, kleruvast en bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Een aluminium pergola heeft daarenboven een moderne look en kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo heeft u keuze uit tal van kleuren en kan u ook bepalen om één of meerdere wanden toe te voegen zodat u nog beter beschut zit. Wilt u samen met ons de voordelen van een aluminium pergola overlopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom met één van onze projectadviseurs.  

Aluminium pergola's met lamellendak

Als erkend Renson Ambassador is Ostyn ook gecertificeerd om terrasoverkappingen van Renson te verkopen en te plaatsen. De aluminium pergola's van Renson beschikken over beweegbare lamellen zodat u zelf kan bepalen hoeveel zonlicht u binnenlaat op uw terras. Zo'n lamellendak kan ook apart gemonteerd worden tussen twee muren of geïntegreerd worden in onze eigen pergola's. Kom de voordelen van zo'n Renson overkapping met lamellendak ontdekken in onze showroom te Dottenijs of maak een afspraak met onze projectadviseurs bij u thuis. 

Aluminium pergola's in onze showroom

In onze overdekte showroom te Dottenijs kan u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen waaronder enkele aluminium pergola's. Ons team staat 7 dagen op 7, dus ook op zon- en feestdagen, klaar om u te verwelkomen. Komt u ook eens langs om uw pergolaproject te bespreken? 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!