Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Pergola in hout

Houdt u van het buitenleven en van hout? Creëer dan een overdekt terras met een houten overkapping waar u in elk seizoen kan genieten van de kleurenpracht en het geurenpalet van uw tuin. Ostyn is al sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en realisatie van houten buitenprojecten. Voor uw houten terrasoverkapping zit u bij ons dus goed! Tropisch hardhout, Thermowood of grenenhout? Wij maken uw houten pergola op maat! 

Specialist in houten terrasoverkappingen

De houten pergola's zijn naast de tuinhuizen en houten veranda's één van de eerste producten waarmee Ostyn begonnen is in 1992. Wij hebben dus ondertussen al meer dan 30 jaar in de creatie, productie en plaatsing van houten terrasoverkappingen op maat. Een houten pergola heeft geen geheimen meer voor ons. Bent u op zoek naar een specialist in houten overkappingen? Dan bent u bij Ostyn aan het juiste adres! 

Pergola's in tal van houtsoorten

Heeft u resoluut gekozen voor een houten pergola maar weet u nog in niet welke houtsoort? Ostyn biedt u tal van keuzemogelijkheden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping in Rode Noorse Den. Dankzij de extra impregnatie die wij doorvoeren op dit hout, geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en insecten. Of houdt u meer van de prachtige uitstraling van de tropische hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia of padoek? Deze houtsoorten zijn van nature uiterst duurzaam en vergen weinig onderhoud. Maar ook Thermowood is een optie en zal uw pergola een prachtige uitstraling geven. Wilt u samen met ons even de mogelijkheden overlopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom die 7 dagen op 7 open is. 

Houten pergola: klassiek of modern?

Wij passen onze houten pergola's volledig aan volgens uw wensen en aan de stijl van uw woning. Houdt u van de klassieke en rustieke stijl? Dan kan u kiezen voor klassieke overkapping met schuin dak opgevuld met glas, volle panelen of doorschijnende sandwichpanelen. Bent u fan van een strakker design? Ga dan voor de moderne pergola met plat dakpakket. Combineer uw houten moderne pergola met aluminium hoekpalen, Trespa onderdak of integreer een Renson lamellendak in uw overkapping. Alles is mogelijk! 

Bewonder pergola's in onze showroom

Wilt u graag eens zo'n houten pergola van dichtbij bewonderen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bekijken waaronder enkele pergola's. Komt u eens langs? 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!