Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Terrasoverkapping met Aquapanel

Zou u graag uw terrasoverkapping volledig egaal en naadloos maken? Overweeg dan om een pergola met Aquapanel te plaatsen. Deze Aquapanel platen van Knauf zijn uiterst geschikt voor buitentoepassingen omdat ze ongevoelig zijn voor vocht. Deze platen uit cementgebonden materiaal dienen achteraf uitgeplamuurd en opgeschilderd te worden zodat u een prachtig effen oppervlakte bekomt. Wilt u meer te weten komen over deze terrasoverkappingen met Aquapanel? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs! 

Pergola's met Aquapanel: een nieuw tijdperk

Bij Ostyn volgen we dagelijks alle marktevoluties, trends en innovaties op de voet. In onze zoektocht naar nieuwe vormen van gevelbekleding die de uitstraling van onze constructies nog iets strakker maken, kwamen we zo bij Aquapanel terecht. Na een intensieve opleiding van onze verkopers en onze plaatsers, hebben wij Aquapanel nu ook opgenomen in onze uitgebreide gamma van bekledingen. Deze lichte platen van cementgebonden materiaal zijn ongevoelig voor vocht en dus uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Na het uitplamuren en opschilderen van deze platen, verkrijgt u een egale en strakke oppervlakte zonder naden. Zou u ook graag uw pergola bekleden met Aquapanel? Maak dan een afspraak met één van onze projectadviseurs voor een gratis offerte. 

Ontdek Aquapanel in onze showroom

In onze overdekte showroom te Dottenijs hebben wij op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties opgebouwd om u te inspireren. U kan er 7 dagen op 7 terecht om advies te vragen aan onze projectadviseurs. Wilt u graag eens zo'n realisatie met bekleding in Aquapanel van dichtbij bewonderen? Kom dan zeker eens langs! 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!