Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Een houten veranda op uw maat

Houdt u van hout en wilt u uw woning uitbreiden? Laat u dan inspireren door de tijdloze en natuurlijke uitstraling van onze prachtige houten veranda's. Deze woonuitbreidingen worden vervaardigd uit tropische hardhoutsoorten zoals Afrormosia of Moabi die van nature al uiterst duurzaam zijn. Wij maken deze houten veranda's volledig op uw maat in ons productieatelier te Dottenijs. Wilt u onze houten veranda's van dichtbij bewonderen? Kom dan langs naar onze showroom! 

Specialist in houten veranda's

In 1992 zag Veranclassic, de toenmalige naam van onze huidige firma Ostyn, het levenslicht en zoals de naam toen deed vermoeden, richtten wij ons op de markt van de klassieke veranda's, meer bepaald in hout. Aangezien wij ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd hebben in deze houten veranda's, kunen wij ons zeker profileren als specialist in houten woonuitbreidingen. 

Waarom kiezen voor een houten veranda?

Wij kunnen tal van voordelen oplijsten waarom u kan kiezen voor een houten veranda of woonuitbreiding in hout. In eerste instantie qua uitstraling. Hout heeft immers een natuurlijke en rustieke uitstraling. Elke houtsoort en elke boom heeft zijn eigen unieke structuur waardoor elke houten woonuitbreiding een unieke look heeft. De houtsoorten die wij gebruiken voor een houten uitbouw zijn tropische hardhoutsoorten omdat deze van nature uiterst duurzaam zijn en dus héél lang meegaan. Mits een minimum aan onderhoud, kan u dus héél lang genieten van uw houten aanbouw. Aangezien hout van nature een slechte warmtegeleider is, zijn deze houten veranda's ook een goede keuze op vlak van thermische isolatie, zeker in combinatie met de superisolerende glaspartijen die wij gebruiken. Zo'n houten uitbreiding heeft dus tal van voordelen! Creëren we samen uw houten veranda op maat?    

Klassieke houten veranda of moderne houten uitbouw?

Ook op vlak van stijl, passen wij ons bij Ostyn aan volgens uw wensen en aan de stijl van uw woning. Houdt u eerder van een landelijke stijl? Dan kan u opteren voor onze klassieke houten veranda's met hun kenmerkende schuine dak dat opgevuld kan worden met glas, volle panelen of doorschijnende sandwichpanelen. Deze klassieke veranda's zijn iets temperatuurgevoeliger dan de modernere houten woonuitbreidingen met hun dikkere dakpakketstructuur. Zo'n strakke moderne uitbouw in hout kenmerkt zich immers door hun platte dak - al dan niet met een geïntegreerde lichtstraat - waarin wij meer isolatiemateriaal kunnen verwerken. Zowel de klassieke als moderne woonuitbreidingen voorzien wij echter van kwalitatief hoogstaand schrijnwerk - in hout of aluminium - met superisolerende raampartijen waardoor beide types van houten projecten zeker volwaardige woonuitbreidingen zijn waarin u het ganse jaar door kan genieten! 

Bewonder houten veranda's in onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw houten veranda? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze overdekte showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen waaronder enkele houten woonuitbreidingen. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!