Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Woonuitbreiding met Trespa

Wilt u een woonuitbreiding met een strakke look? Dan zullen onze veranda's in Trespa u zéker bekoren! Trespa zijn kunststof platen die stevig, weersbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn daarnaast ook verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Moeten wij u nog overtuigen dat dit een fantastische gevelbekleding is voor een woonuitbreiding? Ontdek deze veranda's met Trespa hier op onze website of kom ze bewonderen in onze showroom te Dottenijs. Bij Ostyn maken wij uw uitbouw in Trespa volledig op maat! 

Trespa uitbouw: strak en stijlvol

Bent u op zoek naar een uitbouw met een strak en stijlvol design? Overweeg dan om uw woonuitbreiding te bekleden met Trespa. Deze HPL-platen (High Pressure Laminate) bestaan uit een kern van samengeperste houtvezels met aan beide zijdes een harde toplaag. Deze stevige volkernplaten zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Aangezien deze kwalitatief hoogstaande platen ook verkrijgbaar zijn in tal van kleuren, zijn de perfect om uw woonuitbreiding volledig op uw maat te personaliseren. Wilt u dus een strakke woonuitbreiding creëren? Kies dan voor Trespa bekleding! 

Combineer Trespa met hout en aluminium

Bij Ostyn maken wij uw woonuitbreiding volledig op maat en volgens uw wensen. Hierdoor kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden en kan u uw uitbouw volledig personaliseren. Aangezien wij reeds jaren ervaring hebben met allerhande materiaalsoorten, kan u in uw woonuitbreiding ook diverse materialen combineren. Wilt u naast de Trespa bekleding ook een accentmuur in een houtsoort? Of zou u liever houten ramen of deuren integreren in plaats van aluminium schrijnwerk? Bij Ostyn luisteren we naar uw behoeftes en creëren we samen met u uw uitbouw op maat.  

Gratis 3D-ontwerp van uw uitbouw

Bij Ostyn hebben we in eigen huis een unieke software ontwikkeld waardoor wij u niet alleen een gratis offerte op maat kunnen bezorgen maar ook een 3D-ontwerp van uw uitbouw in Trespa. Zo kan u uw project gemakkelijk visualiseren en kunnen we samen de nodige aanpassingen aanbrengen tot uw droomproject volledig op punt staat.

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!