Bezoek onze showroom 7 dagen op 7 Meer info

Voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor op maat? Is dat een interessante investering? U kan tenslotte gemakkelijk een bureau inrichten in uw huis of gewoon werken vanaf uw eettafel ? Maar een tuinkantoor biedt toch enkele unieke voordelen die het overwegen waard zijn. We zetten ze eventjes op een rijtje voor u. 

1. Uw werk en privéleven beter in balans

Wanneer u vanuit uw huis werkt, bijvoorbeeld aan uw bureauruimte binnen of aan de eettafel, is het verleidelijk om te blijven doorwerken. Het werk ligt immers altijd in het zicht en u blijft gestoord worden door allerlei werkgerelateerde herinneringen of geluiden van binnenkomende mails. Zo blijft u gemakkelijk langer aan het werk.

Met een tuinkantoor kun u echter een duidelijke scheiding maken tussen uw werk en uw privé. Zodra u aan het einde van de dag de deur van uw tuinbureau sluit, blijft alles achter tot de volgende werkdag. Dit maakt het makkelijker om te ontspannen en te deconnecteren. Een tuinkantoor vormt letterlijk en figuurlijk een scheidingswand tussen uw werkleven en uw privéleven. 

2. Een rustigere en productievere omgeving

Binnen in uw huis zijn er vaak tal van afleidingen die een negatief effect hebben op uw productiviteit en focus, zoals spelende kinderen of achtergrondgeluiden van andere mensen in huis. Een op maat gemaakt tuinkantoor biedt een rustige en afgescheiden ruimte waar u ongestoord kan werken. Daarnaast zit u in uw tuinkantoor dichter bij of zelfs in de natuur, wat, zelfs in een kleine tuin, een positief effect heeft op uw concentratie en op uw productiviteit. 

3. Uw werkplek blijft netjes en georganiseerd

Werken in de eetkamer of aan uw thuisbureau lijkt misschien een snelle & gemakkelijke oplossing totdat de eettafel of het bureau nodig is voor andere activiteiten. Bij het opruimen van uw werkruimte en het verplaatsen van uw werkspullen, kan u gemakkelijk het overzicht kwijtraken en loopt u het risico om belangrijke documenten te verliezen.  

In een tuinkantoor vormt dit echter geen enkel probleem. Uw werkplek is exclusief voor uw werk bedoeld, waardoor alles netjes en georganiseerd blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw kantoorruimte voor andere doeleinden. Uw tuinkantoor is uw werkruimte. 

4. Een persoonlijke en gezellige werkplek

Bij Ostyn kan u uw tuinkantoor volledig volgens eigen wensen of eigen smaak creëren en inrichten. Wij maken uw tuinkantoor op maat. Dit geeft u de vrijheid om een eigen en unieke stijl te kiezen voor uw tuinbureel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Door de materiaalkeuze, de kleuren, het meubilair, maakt u van uw tuinbureau uw eigen en unieke werkplek.

Een tuinkantoor op maat?

Bent u overtuigd en wilt u graag een tuinbureau op maat laten creëren? Perfect want dan bent u bij Ostyn zéker aan het juiste adres! Wij maken uw tuinkantoor volledig op maat volgens uw wensen! Wij nodigen u dan ook van harte uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen. Zo kan u zelf al eens kijken welke materialen u verkiest en ideetjes opdoen voor de inrichting van uw tuinkantoor. Wij zullen u daarnaast ook vrijblijvend advies en informatie geven, alsook een gratis offerte met 3D-ontwerp van uw droomtuinkantoor! Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom via deze link

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinkantoor

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinkantoorproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  


Deel dit artikel