Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze constructies, over ons materiaal, over onze garanties of over iets anders dat gelinkt is met onze producten? Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen waarop wij een pasklaar antwoord geformuleerd hebben.

Heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op door ons online contactformulier in te vullen via deze link, bel ons op 00 32 56 84 38 48 of stuur een mailtje naar info@ostyn.be. Wij proberen u dan zo snel mogelijk een duidelijk antwoord te geven! 

Bij Ostyn kiezen wij bewust voor kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen om uw project te realiseren zodat u lang van uw project kan genieten. Maar zoals vele producten die dagelijks blootgesteld worden aan de weersomstandigheden en intensief gebruikt worden, is ook een regelmatig onderhoud van uw realisatie belangrijk om nog langer van uw project te kunnen genieten. We zetten nog even enkele tips op een rijtje.

Kiezen voor Ostyn is sowieso kiezen voor kwaliteit. Natuurlijk vergt elk materiaal onderhoud en hebben onze constructies alsook de onderdelen elk hun specifieke garanties. Wij hebben dan ook een handig document samengesteld die een antwoord biedt op al uw vragen over garantie en onderhoud. 

Onderhoud & Garantie Ostyn 202311
pdf-Bestand359,40 KB

Verschijnt er nevel of condens op de ramen van uw uitbouw, veranda, poolhouse of woonuitbreiding en zou ik dit graag vermijden? Ontdek dan hier enkele tips hoe u condensatie en vochtigheid kan bestrijden. 

Heeft u een probleem met uw project en wenst u een interventie aan te vragen? Stuur dan een mailtje naar onze dienst na verkoop via sav@ostyn.be of vul ons online interventieformulier in.

Gelieve in deze communicatie duidelijk uw dossiernummer (6 cijfers) + naam te vermelden en het probleem te specifiëren met een korte uitleg, foto's en (indien mogelijk ook) een korte video. Indien deze foto- & videobestanden te groot zijn om via mail of via ons online formulier te versturen, kan u deze uploaden via Wetransfer (www.wetransfer.com) en ons deze link doorsturen per mail naar sav@ostyn.be.

Van zodra onze dienst na verkoop alle nodige informatie ontvangen heeft, zullen zij uw dossier zo snel mogelijk bekijken en u van antwoord voorzien.

Wilt u uw project onderhouden en zou u graag weten welke onderhoudsproducten wij zoal voorstellen en aanbieden? Wij hebben voor u een handig overzicht gemaakt van alle onderhoudsproducten die wij aanbieden. Wilt u graag de prijs weten van deze onderhoudsproducten? Neem dan telefonisch contact op met ons via 00 32 56 84 38 48 of stuur een mailtje naar info@ostyn.be 

Overzicht onderhoudsproducten Ostyn
pdf-Bestand4,36 MB

Heeft u een houten constructie op maat van Ostyn in Rode Noorse Den of tropisch hardhout zoals Afrormosia, Padoek of Iroko? Zou u graag weten hoe u deze houten constructie moet onderhouden? Wij hebben enkele onderhoudstips voor u op een rijtje gezet.

Heeft u een aluminium constructie op maat van Ostyn en zou u graag weten hoe u best het aluminium kan onderhouden? Ontdek dan hier enkele tips om uw aluminium te onderhouden. 

Koos u voor een constructie op maat gecreërd en gerealiseerd door Ostyn in Thermowood? Wilt u graag weten hoe u dit Thermowood best onderhoudt? Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw Thermowood te onderhouden. 

Bent u de trotse eigenaar van een constructie op maat van Ostyn met een bekleding in Trespa, MPB, Volkern of een andere HPL-plaat? Zou u graag weten hoe u deze bekleding dient te onderhouden? Wij hebben enkele tips voor het onderhoud van Trespa, MPB, Volkern of HPL-platen op een rijtje gezet voor u. 

Heeft u gekozen voor een prachtig project met crepi bekleding, gecreëerd en gerealiseerd door Ostyn? Wilt u weten hoe u deze crepi dient te onderhouden? Wij hebben enkele tips opgelijst om uw crepi te onderhouden