Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassieke veranda in gelakt hout

expomodel te koop

houten veranda met schuin dak

Deze klassieke veranda met schuin dak is 4,5 meter breed, 3,3 meter diep en heeft een totale hoogte van ongeveer 3 meter. De structuur en de ramen van deze klassieke veranda is volledig in tropisch hardhout, meer bepaald in Moabi, dat gelakt werd in kwartsgrijs (RAL 7039). Het schuine dak van deze woonveranda is voorzien van dubbel hittewerend glas. Aan de zijkant beschikt deze houten veranda over vaste ramen met geïntegreerde Renson ventilatieroosters en aan de voorkant werd een groot houten schuifraam voorzien. Voor alle raampartijen werd gekozen voor dubbel gelaagd isolerend glas. Voor de verlichting van deze veranda weren opbouwspotjes voorzien die bevestigd zijn op de houten dakliggers. Wilt u ook zo'n klassieke veranda in hout? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Categorie

veranda


Stijl

Klassiek met schuin dak


Materiaal

Tropisch hardhout Moabi


Kleur

RAL 7039 Kwartsgrijs


Lengte

4,5 m


Breedte

3,3 m


Totale hoogte

3 m


Oppervlakte

14,85 m²


Extra's

Houten schrijnwerk in Moabi


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!