Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Modern tuinhuis met schuifdeur

Houten tuinberging met houtopslagplaats

Dit moderne tuinhuis met plat dak is 6 meter lang en 3 meter breed. Aan de zijkant werd oip vraag van de klant nog een kleine oversteek van 3 x 0,8 meter gecreëerd om hout te stockeren. De houten tuinberging is toegankelijk via een moderne schuifdeur die aan beide kanten geaccentueerd worden door zwarte Cube up-down spotjes. De matte plexi in de schuifdeur en het vaste zijraam met mat plexiglas brengen het daglicht binnen in dit Cube tuinhuis. Qua bekleding werd de zichtbare wanden volledig bekleed met verticale planchetten in Rode Noorse Den. Door de extra impregnatie die wij doorvoeren op dit hout, geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en insecten. De achterkant van de tuinberging werd bekleed met zwarte staalplaten. Het platte dak van dit moderne tuinhuis is bedekt met EPDM en de dakrand werd afgewerkt met een fijn kwartgrijs aluminium profiel. Wenst u ook zo'n modern tuinhuis? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link.

Specificaties

Categorie Tuinhuis


Aanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 18 m²


Ref. 114054

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!