Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Moderne aanbouw

Uitbouw met grote raampartijen

Deze moderne aanbouw met grote raampartijen kwam in de plaats van een klassieke veranda. Deze nieuwe leefruimte van 4,5 op 4,5 meter kreeg op de drie zijdes grote aluminium raampartijen met dubbel gelaagd superisolerend glas. Naast vaste ramen werd op één zijde ook een groot schuifraam voorzien. De zichtbare wanden en de dakrand werden bekleed met gelijmde HPL-platen. Deze volkern platen zijn stevig, kleurvast, weersbestendig en uiterst onderhoudsvriendelijk. Het geïsoleerde platte dak werd bedekt met EPDM en de rand werd afgewerkt met een fijn aluminium dakrandprofiel. In de hoeken van de uitbouw werden twee aluminium palen verwerkt. Voor de kleur van het aluminium en de HPL-platen werd gekozen voor het antracietgrijze RAL-kleur 7016. In het plafond van deze moderne woonuitbreiding werden 8 spotjes ingewerkt. Wilt u ook zo'n moderne aanbouw op maat? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link.  

Specificaties

Categorie Veranda


Aanbouwwijze Aangebouwd


Oppervlakte 20,25 m²


Ref. 113259

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!