Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Moderne uitbouw met overkapping en lamellendak

expomodel te koop

Moderne leefveranda met lichtstraat en renson aero

Deze moderne woonuitbreiding met plat dak is voorzien van twee overkappingen, één met plat dak met acrylaat lichtkoepel en één met een geïntegreerd lamellendak van Renson. Deze moderne leefveranda en de beide pergola's zijn vervaardigd uit aluminium in kwartsgrijs (RAL 7039). De glaspartijen, waarvan twee schuiframen, zijn voorzien van hittewerend dubbel gelaagd glas. In de woonuitbreiding van 6,3 x 3,5 meter werd ook een lichtstraat met dubbel hittewerend glas geplaatst die nog extra licht binnenbrengt in de leefruimte. De grotere terrasoverkapping met ingewerkte spotjes en geïntegreerd Renson Aero lamellendak is 4,8 meter breed en 3,1 meter diep. Dankzij de beweegbare lamellen kan u zelf bepalen hoeveel zonlicht u binnenlaat op uw terras. De kleinere pergola met de lichtkoepel is 2,5 x 3,5 meter. Het plafond van deze kleine pergola en de oversteken van de woonuitbreiding werden afgewerkt met houten planchetten in afrormosia. Wilt u graag ook zo'n moderne woonuitbreiding? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link.

Specificaties

Categorie

Woonuitbreiding, veranda, veranda-pergola


Stijl

Modern met plat dak en lamellendak


Materiaal

Aluminium, afrormosia


Kleur

RAL 7039 Kwartsgrijs


Veranda

6,3 x 3,5 m


Pergola 1

3,5 x 2,5 m


Pergola Renson

4,8 x 3,1 m


Oppervlakte

45 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk (schuivend en vast), lichtstraat, acryl lichtkoepel, Renson Aero lamellendak


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda met pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding met pergola? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!