Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Modern tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis met oversteek

Dit moderne tuinhuis met overkapping is een echte topper in ons gamma want deze constructie combineert het nuttige met het aangename. Naast een ruime berging van 3 x 3 meter, beschikt deze tuinconstructie immers ook over een overkapping van 3 x 4 meter waar u met uw gezin, familie of vrienden kan genieten van het uitzicht op uw tuin. De berging is voorzien van een houten schuifdeur en een vast raam met plexiglas. De overkapping wordt ondersteund door twee houten palen in Rode Noorse Den. Het dak van dit moderne tuinhuis is bedekt met staalplaat. Dit tuinhuis met overdekt terras is volledig op maat gemaakt uit Rode Noorse Den waarop u dankzij de extra impregnatie die wij doorvoeren, kan genieten van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en insecten. Wenst u ook zo'n modern tuinhuis met overkapping? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Modern


Breedte

3 m


Lengte

7 m


Hoogte binnen

2 m


Totale hoogte

2,25 m


Oppervlakte

21 m²


Extra's

Berging, overkapping


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!