Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Modern tuinhuis met overkapping in iroko en volkern

Strak Cube tuinhuis met oversteek

Dit moderne tuinhuis met overkapping op de parking van onze showroom is een echte eyecatcher door zijn prachtige mix van materialen en zijn strakke uitstraling. Dit moderne bijgebouw van 6,5 x 2,5 meter bestaat uit een berging en een overkapping. De berging van 3 x 2,5 meter is op twee kanten bekleed met verticale iroko planchetten en op twee kanten met zwarte gelijmde HPL- of volkernplaten. Deze moderne tuinberging is toegankelijk via een volle houten deur met zwart deurbeslag. De overkapping van 3,5 x 2,5 meter wordt ondersteund door twee zwart gelakte aluminium palen en heeft een plafond die eveneens bekleed is met iroko planchetten. De dakrand van dit tuinhuis met overkapping is bekleed met zwarte gelijmde volkern of HPL-platen en afgewerkt met een fijn zwart gelakt aluminium dakprofiel. Wenst u ook zo'n modern tuinhuis met overkapping? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Iroko, Volkern (HPL)


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

2,5 m


Lengte

6,5 m


Hoogte binnen

2,35 m


Totale hoogte

2,65 m


Oppervlakte

16,25 m²


Extra's

Berging, overkapping


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!