Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Poolhouse met carport

Bijgebouw met aangebouwde carport

Deze prachtige poolhouse bevat naast een berging en een afgesloten lounge, ook een overkapping en een aangrenzende carport. Dit exclusieve bijgebouw heeft een totale oppervlakte van 88,5 m² en is bekleed met zwart gelijmde Trespa-panelen en met duurzaam iroko hardhout. De loungeruimte met binnenbar en airconditioning kan worden afgesloten door middel van 2 Sunflex glazen schuifwanden, en er is ook een gemotoriseerde screen geïntegreerd in de zijkant van de aangrenzende luifel. De bergruimte is toegankelijk via een met zwarte Trespa beklede deur, die zich onder de carport bevindt. De aangrenzende carport van 6 x 7,2 meter met Trespa dakrand en iroko onderdak steunt aan de éne kant tegen de woning en aan de andere kant op houten palen in iroko. De dakrand is rondom afgewerkt met een fijn zwart aluminium dakrandprofiel. Wilt u ook een exclusieve poolhouse met carport? Vraag dan via deze link uw gratis offerte met 3D ontwerp aan.

Ref. 113417

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!