Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Exclusieve houten tuinkamer

Moderne tuinstudio in hout

Deze adembenemende houten tuinkamer werden volledig bekleed met verticale planchetten in het duurzame irokohout dat onder invloed van de weersomstandigheden mooi vergrijst. Deze moderne tuinstudio is 4 meter breed en 7 meter lang, goed voor 28 m² binnenoppervlakte die plaats biedt aan een gezellige zit- en eethoek, met kleine keukenruimte en houtkachel. De grote buitenterras wordt afgesloten door een doorlopende zijwand, eveneens bekleed met iroko, en heeft ook een kleine overkapping van 1,5 x 3 meter om de BBQ onder te plaatsen. Aan de éne kant van tuinkamer werd ook een kleine dakoversteek voorzien waarin spotjes werden geïntegreerd. De tuinkamer kan op twee zijdes afgesloten worden met glazen schuifwanden van Sunflex. Het platte geïsoleerde dak werd bedekt met EPDM en de dakrand wordt geaccentueerd door een smal zwart aluminium dakprofiel. Wenst u ook zo'n exclusieve houten tuinkamer? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link

Specificaties

Categorie Tuinkamer, Poolhouse

Materiaal Iroko

Aanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 28 m²


Ref. 113868

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinkamer

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinkamerproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!