Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

"Vriendelijk en goede ploeg"

Wij zijn zeer tevreden van het afgeleverde werk van ons tuinhuis met overkapping. Vriendelijk en goede ploeg. Zijn op elkaar ingesteld. 

Mr. & Mevr. Victor

Goedemiddag,

Het mag ook eens gezegd worden. Wij zijn zeer tevreden van het afgeleverde werk van ons tuinhuis met overkapping. Vriendelijk en goede ploeg. Zijn op elkaar ingesteld. 

Van harte bedankt,

Mr. & Mevr. Victor


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Stuur ons uw getuigenis door!

Bent u ook zo tevreden met het ganse verloop alsook met het eindresultaat van uw project? Fantastisch want bij Ostyn staat klantentevredenheid altijd op de eerste plaats. Ons doel is om van elke klant een tevreden klant te maken, en we streven er dagelijks naar om de verwachtingen te overtreffen. We zijn trots op de projecten die we samen met u hebben gerealiseerd, en we geloven dat uw feedback van onschatbare waarde is. Daarom nodigen we u uit om uw ervaringen met ons te delen door een korte getuigenis en eventueel enkele foto's achter te laten. Wij zouden dit echt enorm appreciëren!