Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Tuinkamer met overkapping in grenenhout

Tuinkamer in Rode Noorse Den met luifel

Deze tuinkamer, ingericht als fitnessruimte, met overkapping heeft een totale lengte van 8 meter en een breedte van 3 meter. Deze constructie is volledig bekleed met Rode Noorse Den en dakrand is afgewerkt met een fijn aluminium dakrandprofiel. De fitnessruimte zelf is 5 meter lang op 3 meter breed en is voorzien van een aluminium schuifraam, twee vaste aluminium ramen en 8 inbouwspotjes. De overkapping van 3 op 3 meter wordt ondersteund door een zwarte aluminium hoekpaal. Het onderdak van de pergola is bekleed met zwarte gevezen HPL- platen die uiterst stevig, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en weersbestendig zijn. De overkapping is eveneens voorzien van een ingewerkte zwarte heatstrip, ingebouwde LED-strips en 4 geïntegreerde spotjes. Daarnaast zijn er in de overkapping ook screens ingebouwd waardoor u extra schaduw kan creëren op het overdekte terras. Heeft u interesse in een tuinkamer met overkapping? Vraag dan via deze link uw gratis offerte met 3D-ontwerp.

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den, aluminium


Categorie

Tuinkamer, pergola


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

3 m


Lengte

8 m


Hoogte binnen

2,25 m


Totale hoogte

2,5 m


Oppervlakte

24 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk, overkapping, screens, LED-strips, geïntegreerde spots


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!