Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Poolhouse met trespa en lamellendak

Poolhouse met witte en zwarte accenten

Dit prachtige bijgebouw op maat bestaat uit twee delen: een overkapping met Renson Aero lamellendak die over het zwembad geplaatst is en een aanpalende overdekte zitruimte met berging. De Renson Aero is een geïntegreerd lamellendak die in de overkapping verwerkt zit. Dankzij de beweegbare lamellen kan u zelf bepalen hoeveel zonlicht u binnenlaat. De overkapping van 7 x 5 meter zelf is bekleed met zwarte & witte gelijmde Trespa panelen. De overdekte zitruimte van 8 x 5 meter bevat ook een geïntegreerde berging van 3,5 x 2,5 meter die hier dienst doet als technische ruimte voor de zwembadinstallatie. De berging en de overdekte zitruimte zijn ook volledig bekleed met gelijmde Trespa panelen in gebroken wit (RAL 9010) en zwart (RAL 9005). De dakrand van de volledig constructie werd overal afgewerkt met een fijn aluminium zwart dakprofiel in aluminium. Wilt u ook zo'n poolhouse met overkapping en lamellendak? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

gelijmde Trespa panelen


Categorie

Poolhouse, terrasoverkapping


Stijl

Open lounge, lamellendak


Overkapping

7 x 5 m


Overdekte zitruimte

8 x 5 m


Berging

3,5 x 2,5 m


Oppervlakte

75 m²


Extra's

Berging, Renson Aero lamellendak


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!