Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Poolhouse met overkapping in eik en trespa

Moderne poolhouse met rustieke elementen

Een poolhouse met overkapping die het nuttige aan het aangename koppelt… Voor de bekleding werd gekozen voor eik en zwarte gelijmde Trespa, wat zorgt voor een prachtige combinatie tussen een klassieke en moderne stijl. Hierdoor heeft deze constructie in elke tuin z’n plaats. In de open lounge is een heatstrip (terrasverwarmer) in opbouw voorzien en zijn ook spots gëintegreerd. Om deze lounge te ondersteunen werd een zwarte aluminium paal voorzien. De poolhouse heeft een lengte van 6 meter en een breedte van 3 meter. Hierin is een berging voorzien van 2,65 meter op 1,90 meter, ideaal als stockage van bijvoorbeeld tuinmateriaal of als sanitaire ruimte. De deur van de berging is in het zwart afgewerkt. De dakrand werd afgewerkt met een fijn zwartgelakt aluminium dakprofiel. Wilt u ook zo’n exclusief tuinhuis op maat? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link.

Specificaties

Materiaal

eik, gelijmde trespapanelen


Categorie

poolhouse, tuinhuis


Stijl

open lounge, plat cube dak


Breedte

3 m


Lengte

6 m


Hoogte binnen

2,35 m


Totale hoogte

2,70 m


Oppervlakte

18 m²


Extra's

berging, heatstrip, ingebouwde spots


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!