Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Poolhouse met overkapping in crepi en afrormosia

Moderne poolhouse met binnenbar en buitendouche

Deze poolhouse is voorzien van een overkapping, een afgesloten binnenbar, een aparte sanitaire ruimte én een buitendouche. De overkapping kan afgesloten worden aan de zijkant met de Renson 'Loggia Privacy' schuifwanden met beweegbare lamellen in zwarte aluminium. In de plafond van de overkapping werden naast spotjes ook twee heatstrips geïntegreerd. Om de pergola te ondersteunen, zijn 2 zwarte aluminium ondersteuningspalen voorzien. De buitenbekleding bestaat uit een combinatie van afrormosia en witte crepi. De dakrand is bekleed met witte crepi en afgewerkt met een fijne zwarte aluminium rand. Met afmetingen van 3,40 meter op 4,20 meter voor de overkapping, 5,10 meter op 3,15 meter voor de binnenbar, 3,20 meter op 2,80 meter voor de aparte sanitaire ruimte en 1,5 meter op 2,75 meter voor de kleine oversteek voor de buitendouche, is deze constructie goed voor een totale oppervlakte van 44 m². Ook interesse in zo'n moderne poolhouse? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link.

Specificaties

Materiaal

crepi, tropisch hardhout (afrormosia), aluminium


Categorie

poolhouse, pergola


Stijl

open lounge, gesloten lounge, plat cube dak, 


Hoogte binnen

2,40 m


Totale hoogte

2,85 m


Oppervlakte

44 m²


Extra's

Renson 'Loggia Privacy', ingebouwde heatstrips, ingebouwde spots, binnenbar, afgesloten sanitaire ruimte, buitendouche, aluminium schrijnwerk


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!