Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Poolhouse in trespa en thermowood met overkapping, bar en groendak

Moderne poolhouse met bar

De ideale omgeving voor ontspanning… Met een bar, ingebouwde wijnkoelkast en audiovoorziening is deze poolhouse dé perfecte plek om vrienden en familie te verwelkomen. Misschien hebt u wel eens gedroomd van tv kijken in de tuin? Met deze constructie kan dit allemaal. De dakrand van de poolhouse is afgewerkt met grijs gevezen Trespa en verticale latten in Thermowood en een elegante grijze aluminium dakrandprofiel. Wat deze poolhouse écht uniek maakt, is de keuze voor een groendak, waarmee u het milieu en de biodiversiteit een grote dienst kan bewijzen. Om dit dak te ondersteunen, zijn ondersteuningspalen voorzien: één bij de bar (in grijze Trespa) en twee sierpalen bij de overkapping (beide samengesteld uit een vijftiental verticale latten in Thermowoord). De poolhouse heeft een lengte van 7,5 meter en een breedte van 3,95 meter. Hierin is ook een technische berging (bekleed in grijze Trespa en verticale latten Thermowood) van 2,20 meter op 1,45 meter inbegrepen. Wilt u ook een poolhouse waar u écht tot rust kan komen? Vraag dan uw gratis offerte via deze link

Specificaties

Materiaal

Trespa, Thermowood


Categorie

Poolhouse


Stijl

Open lounge, plat cube dak


Breedte

3,95 m


Lengte

7,5 m


Hoogte binnen

2,35 m


Totale hoogte

2,75 m


Oppervlakte

28 m²


Extra's

Technische berging, ingebouwde wijnkoelkast, ingebouwde tv, audiovoorziening, groendak


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!