Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Poolhouse met aquapanel, iroko en sunflex

Modern bijgebouw met schuifwanden

Deze moderne poolhouse is een ware eyecatcher in onze showroom door zijn prachtige mix van materialen. Voor de bekleding werd gekozen voor wit geschilderde Aquapanel die zorgt voor een strakke en naadloze afwerking. De dakrand werd afgewerkt met een fijn witgelakt aluminium dakprofiel. De iroko palen contrasteren prachtig met de witte vlakken. De poolhouse is 8 meter lang en 3,5 meter breed. In de poolhouse werd een berging verwerkt van 1,5 x 2 meter die kan ingericht worden als stockage, technische berging of sanitaire ruimte. De poolhouse kan op twee kanten volledig afgesloten worden met Sunflex schuiframen. De rails van deze schuiframen zijn mooi ingewerkt in de vloer en plafond. Wilt u ook zo'n moderne tuinkamer op maat? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Aquapanel, iroko


Categorie

Poolhouse, tuinkamer


Stijl

Gesloten lounge, plat cube dak


Breedte

3,5 m


Lengte

8 m


Hoogte binnen

2,35 m


Totale hoogte

2,75 m


Oppervlakte

28 m²


Extra's

Berging, sunflex schuiframen


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!