Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Parelwitte victoriaanse veranda met lichtstraat

expomodel te koop

Moderne leefveranda met lichtstraat

Deze statige Victoriaanse veranda springt eruit door zijn parelwitte kleur, zijn decoratieve elementen, zijn houten accenten en zijn imposante lichtstraat. Deze aluminium woonuitbreiding heeft een grondafmeting van 5,7 x 4 meter en een lichtstraat van maar liefst 2,25 m x 2,65 meter. Het parelwit gelakte aluminium (RAL 1013) contrasteert mooi met het cederhouten onderdak van de oversteek. Qua schrijnwerk werd gekozen voor een mix van vaste ramen, een schuifraam, een draaikipraam en een glazen deur, allemaal voorzien van gelaagd isolerend dubbel glas en kruishouten. De zijwand van deze Victoriaanse veranda werd ook bekleed met houten planchetten. Het platte dak met EPDM-bedekking heeft een dakrand met dubbele dakrandlijsten en decoratieve elementen. De imposante lichtstraat die veel natuurlijk licht binnenbrengt in de uitbreiding, is voorzien van hittewerende dubbele beglazing. Wilt u ook zo'n prachtige Victoriaanse veranda? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link.

Specificaties

Categorie

Woonuitbreiding, veranda


Stijl

Victoriaans


Materiaal

Aluminium, cederhout


Kleur

RAL 1013 Parelwit


Afmetingen

5,7 x 4 m


Binnenhoogte

2,5 m


Totale hoogte

3,8 m


Oppervlakte

22,8 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk (schuivend en vast), lichtstraat, kruishouten, dubbele dakrandlijsten


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!