Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Moderne poolhouse met trespa

Modern bijgebouw met aluminium ramen

Deze moderne poolhouse is volledig bekleed met gelijmde antracietkleurige HPL-panelen van het merk Trespa en de dakrand wordt geaccentueerd door een fijn alumium profiel dat eveneens gelakt werd in RAL 7016. Dit strakke bijgebouw met ingebouwde richtbare spots kan volledig afgesloten worden dankzij de hoge aluminium raampartijen. De twee grote schuiframen creëren daarenboven een open hoek waardoor u nog een ruimtelijker gevoel krijgt. Het verlaagde plafond met LED-lijn en de inox ondersteuningspaal, geven deze poolhouse nog een strakkere look. Naast de gezellige zithoek bevat dit moderne bijgebouw ook een ingebouwde saunaruimte. Heeft u ook interesse in zo'n moderne poolhouse of stijlvolle tuinkamer. Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Materiaal

Trespa, aluminium


Categorie

poolhouse, tuinkamer


Stijl

Modern, plat cube dak


Zitruimte

8,7 x 3,4 m


Saunaruimte

3,7 x 3,4 m


Totale hoogte

3 m


Hoogte binnen

2,5 m


Oppervlakte

42 m²


Extra's

ingebouwde sauna, verlaagd plafond, LED-lijn, aluminium ramen met open hoek


Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!