Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Moderne woonuitbreiding met lichtstraat

Modern bijgebouw met schuifwanden

Deze Atrium is een strakke uitbouw of moderne woonuitbreiding die zich kenmerkt door zijn minimalistische look, zijn fijne zwarte dakrand in aluminium, zijn verlaagd plafond, zijn grote aluminium glaspartijen, zijn opvallende lichtstraat en zijn platte geïsoleerde dak waardoor deze uitbouw hoge statische en isolatiewaarden heeft. Deze moderne aanbouwveranda is 6 x 5 meter en heeft een lichtstraat van 3,5 x 1,75 m. De lichtstraat met plat koepelontwerp is voorzien van Fineo vacuüm glas dat meer natuurlijk licht doorlaat, beter isoleert (zowel qua temperatuur als qua geluid) en volledig recycleerbaar is. In deze Atrium werd een open hoek voorzien waardoor u nog een groter ruimtelijk kan ervaren. Om de open hoek te creëren en de stabiliteit van deze woonuitbreiding te garanderen, werden er 2 strakke steunpalen voorzien in de uitbouw. De zijkant van uitbreiding werd aangekleed met verticale houten iroko latjes die op een zwarte HPL-plaat bevestigd zijn. Wilt u ook zo'n moderne woonveranda? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Aluminium, iroko


Categorie

Woonuitbreiding, veranda


Stijl

Modern, plat geïsoleerd dak


Breedte

6 m


Lengte

5 m


Hoogte binnen

2,7 m


Totale hoogte

3,1 m


Oppervlakte

30 m²


Extra's

Lichtstraat, verlaagd plafond, LED-lijn, aluminium ramen met open hoek


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!