Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Modern tuinhuis met schuifdeur

Houten tuinhuis met schuifdeur met plexiglas

Dit moderne tuinhuis is volledig vervaardigd uit Rode Noorse Den. Door de extra impregnatie die we toepassen op dit grenenhout, verhogen wij de natuurlijke duurzaamheid van dit hout en kunnen wij u 20 jaar garantie bieden tegen rot, schimmel en insecten. Met een lengte van 4,6 meter en een breedte van 3,6 meter, biedt dit houten tuinhuis zeker voldoende ruimte om uw tuinmateriaal, tuinmeubilair of fietsen op te bergen. Dit tuinhuis heeft een plat dak dat bedekt is met staalplaten. Deze houten tuinberging is toegankelijk via een houten schuifdeur die voorzien is van plexiglas om extra licht binnen te laten in de berging. Wilt u ook zo'n modern tuinhuis met schuifdeur? Vraag dan via deze link uw gratis offerte met 3D-ontwerp.

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Modern


Breedte

3,6 m


Lengte

4,6 m


Hoogte binnen

2 m


Totale hoogte

2,25 m


Oppervlakte

16,5 m²


Extra's

Houten schuifdeur


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!