Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Modern tuinhuis met plat dak

Houten tuinhuis met plat dak

Dit moderne tuinhuis met plat dak is 3,1 meter lang en 2,6 meter breed en heeft een kleine dakoversteek van 30 centimeter. Voor de bekleding en de structuur van dit houten tuinhuis werd gekozen voor Rode Noorse Den, dat door onze extra impregnatie 20 jaar beschermd is tegen rot, schimmel en insecten. Het dak van deze moderne tuinberging is bedekt met staalplaat. Het tuinhuis is toegankelijk via een opendraaiende houten deur waarin ook plexiglas voorzien is. Dit houten tuinhuis beschikt ook nog over een vast raam met plexiglas om natuurlijk licht binnen te laten. Wenst u ook zo'n modern tuinhuis met plat dak? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link.

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Modern


Breedte

2,6 m


Lengte

3,1 m


Hoogte binnen

2 m


Totale hoogte

2,25 m


Oppervlakte

8 m²


Extra's

Opendraaiende deur, vast raam


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!