Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Modern Cube tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis met plat dak en oversteek

Dit moderne Cube tuinhuis met plat dak en overkapping heeft een totale lengte van 4,5 meter en een breedte van 2,5 meter. Dit houten tuinhuis is aan de buitenkant volledig bekleed met irokohout, een prachtige hardhoutsoort die na verloop van tijd mooi vergrijst. De tuinberging, van 3 meter lang en 2,5 meter breed, is toegankelijk via een moderne houten schuifdeur met mat glas. Met zijn breedte van 2,5 meter en zijn diepte van anderhalve meter, biedt de overkapping voldoende ruimte voor een gezellig overdekt terras om te genieten van het buitenleven. De overkapping wordt ondersteund door palen in iroko en ook het onderdak is bekleed met dezelfde hardhoutsoort. Om het overdekte terras te verwarmen, werd ook een opgebouwde heatstrip voorzien. Wenst u zo'n modern cube tuinhuis met overkapping? Klik dan hier voor uw gratis offerte met 3D-ontwerp.

Specificaties

Materiaal

Iroko


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

2,5 m


Lengte

4,5 m


Hoogte binnen

2,2 m


Totale hoogte

2,36 m


Oppervlakte

11,25 m²


Extra's

Berging, overkapping, heatstrip


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!