Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Modern houten tuinhuis met aluminium deur

Cube tuinhuis in fraké hout

Dit moderne tuinhuis fungeert als tuinberging of als technische ruimte voor de zwembadinstallatie in onze showroom. Deze strakke cube tuinberging met plat dak met EPDM-bedekking is bekleed met planchetten in de tropische hardhoutsoort fraké. Deze duurzame hardhoutsoort heeft een mooie vlammende tekening en vergrijst mooi. Dit design tuinhuis van 2,6 x 3 meter is voorzien van een zwart aluminium deur en zwart aluminium raam in Ral 9005. Het aluminium schrijnwerk contrasteert prachtig met het frakéhout. De dakrand van dit moderne tuinhuis is afgewerkt met een fijn dakprofiel in zwart gelakt aluminium. Wenst u ook zo'n modern houten tuinberging of wilt u ook zo'n strak houten tuinhuis kopen? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Fraké, aluminium


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

3 m


Lengte

2,6 m


Hoogte binnen

2,15 m


Totale hoogte

2,45 m


Oppervlakte

7,8 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!