Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassieke veranda-pergola in aluminium

expomodel te koop

Aluminium veranda met pergola

Deze klassieke veranda met pergola zorgt ervoor dat u zowel van binnen als van buiten kan genieten van het buitenleven of van het zicht op uw tuin. De klassieke veranda-pergola is volledig vervaardigd uit aluminium in basaltgrijs (RAL 7021). De totale woonuitbreiding is 7,7 meter lang en 3,2 meter breed. De veranda zelf is 5,2 m x 3,2 m en de pergola 2,5 x 3,2 m. De veranda die voorzien is van geïntegreerde LED-spotjes heeft 2 schuiframen en 3 vaste ramen met gelaagde isolerende dubbele beglazing. Eén raam is tevens voorzien van een schuivend muggenraam. Het schuine dak van de veranda bestaat uit sandwichpanelen en een lichtstraat met hittewerende dubbele beglazing. Het schuine dak van de pergola is gevuld met polycarbonaat dakplaten. Wilt u ook zo'n klassieke veranda-pergola in aluminium? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Categorie

Woonuitbreiding, veranda, veranda-pergola


Stijl

Klassiek met schuin dak


Materiaal

Aluminium


Kleur

RAL 7021 Basaltgrijs


Lengte

7,7 m


Breedte

3,2 m


Totale hoogte

3 m


Oppervlakte

24,64 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk (schuivend en vast), lichtstraat, muggenraam


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda met pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding met pergola? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!