Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassieke veranda in aluminium

expomodel te koop

Aanbouwveranda met schuin dak

Deze klassieke veranda met aluminium structuur is gelakt in grenengroen (RAL 6009). Met zijn afmetingen van 4,7 meter op 3,3 meter is deze veranda de ideale uitbreiding voor uw leefruimte. Het dak van de veranda bestaat uit een combinatie van witte Pergotop sandwichpanelen met een dikte van 32 mm en doorzichtige dakplaten met TOP N+ gelaagd dubbel glas. In de aluminium dakliggers zijn 10 spotjes geïntegreerd die naast de nodige verlichting ook voor extra sfeer zorgen in deze klassieke veranda. Naast de vaste ramen, beschikt deze aanbouwveranda ook over een schuifraam en een dubbel opendraaiend raam waarvan 1 gedeelte ook kan kiepen. Tot slot is deze veranda voorzien van diverse Renson lucht- en afvoersystemen zoals 2 Renson Airtop Small voor de dakventilatie, 4 Renson THK 170 verluchtingsroosters in de ramen en 1 Renson THM90 rooster in het schuifraam. Heeft u interesse in zo'n klassieke veranda in aluminium? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Categorie

Veranda


Stijl

Klassiek met schuin dak


Materiaal

Aluminium


Kleur

RAL 6009 Grenen-Groen


Lengte

4,7 m


Breedte

3,3 m


Totale hoogte

3 m


Oppervlakte

15,5 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk, geïntegreerde spotjes


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!